PRISDRYSS I TORONTO: Leif Anders Aasen mottar prisene på vegne av Atea fra Gavriella Schuster, corporate vice president i Microsoft.

Mer Microsoft-heder til Atea

Atea ble Årets Windows 10-partner og Årets Surface-partner hos Microsoft Norge.

Publisert Sist oppdatert

Kåringen skjedde på Microsoft partner summit, og kåringen tydeliggjør Ateas sterke posisjon i det norske markedet og evnen til å levere på kundenes behov, ifølge en pressemelding. Overrekkelsen av prisene fant sted i Toronto i Canada, 10-14 juli 2016.

De nasjonale prisene kommer bare en drøy måned etter at Microsoft utnevnte Atea til Global Cloud Productivity Partner of the Year.

Microsoft Norge kårer hvert år de beste partnerne innenfor sine viktigste satsningsområder. Slik begrunnet juryen valget av Atea:

 Årets Windows 10-partner

"Atea har i mange år hatt Windows klienter som en sentral del av sin strategi og har et av Norges største og beste kompetansemiljøer på Windows, Intune og Azure AD. De har i år markert seg med en veldig tydelig og sterk satsning på Windows 10 gjennom kompetansoppbygging, intern utrulling og leveranse av gode Windows 10 prosjekter."

Årets Surface partner

"Atea har i mange år hatt en tung satsning på Windows og Windows devicer og ikke minst hatt stor fokus på Surface. Årets vinner har fokusert og lykkes med å selge inn Microsoft løsninger og Surface som et element i økt produktivitet ved bruk at Surface. Denne partneren har engasjert seg i P-seller programmet gjennom hele året som gir oss et godt samarbeid med våre felles kunder. Partneren har engasjert seg sterkt i å tilrettelegge løsninger slik at kunde tilfredsheten har vært meget høy."

-- Prisene går til alle våre dyktige ansatte som daglig gjør en stor innsats for å tilrettelegge for og imøtekomme våre kunders teknologiske behov, sier administrerende direktør Michael Jacobs i Atea.