DISTRIBUTØRPRIS TIL ARROW ECS:  Widar Granly, Arrow ECS, Anna-Maria Løweberg, VMware, Sigmund Birkedal, Arrow ECS og Angeliqua Ramming-Gaden, VMware. (Foto: VMware)

Prisdryss over norske VMware-partnere

Arrow ECS og Atea kom hjem fra Barcelona med utmerkelser i bagasjen.

Publisert Sist oppdatert

– Tilbakemeldinger fra årets VMworld er at det var det beste hittil! Med en strategi og visjon som er tydelig og med løsninger som gjør skystrategien/skyløsningene fra VMware tydelige. Dette sier norgessjef Angeliqua Ramming-Gaden i VMware i en pressemelding.

–  For partnere i Norge betyr dette at VMware nå tilbyr en mer enda komplett plattform for bedrifter uansett hvor de er på digitaliseringsreisen – innenfor digital infrastruktur og digital arbeidsflate, sier hun videre.

Tre utmerkelser

Norge forsynte seg godt av prisene som ble delt ut på dette årets internasjonale høydepunkt for VMware-partnere:

·         Arrow ECS tok hjem prisen som årets distributør i Norden Baltikum. Begrunnelsen er at … Denne distributøren har et VMware team spekket med talent og pågangsmot.  De investerer i å utvikle sine ferdigheter og kapasitet for å kunne tilby ytterligere støtte til VMware partnere og kunder.

·         Michael Nicolai Hartmann Pedersen i Atea Norge fikk Sales Champion-prisen for arbeid med digital arbeidsflate. Arrangøren skriver at …han med stor suksess har løftet AirWatch og WorkspaceOne business i sitt selskap. Han har kommunisert både det tekniske aspektet og forretningsverdien ved løsningene på en svært god måte og med smittende entusiasme.

·         Chris Ashby fra Atea vant «Nordic Honorary Award» for fremragende innsats og engasjement for VMware de siste 10 årene.