ENIGE: Hedda Ulvness, administrerende direktør i EIE Franchise og salgsdirektør Vladislav Kazanskiy i Atea. (Foto: Atea)
ENIGE: Hedda Ulvness, administrerende direktør i EIE Franchise og salgsdirektør Vladislav Kazanskiy i Atea. (Foto: Atea)

Inngår Ateas første "PC as a service"-avtale

Meglerkjeden Eie velger Atea som totalleverandør.

Publisert Sist oppdatert

Atea har inngått en rammeavtale med meglerkjeden Eie Eiendom. Avtalen representerer Ateas første "PC as a Service"-avtale, skriver selskapet i en pressemelding.

Avtalen bidrar også til et økt fokus på bærekraft, der alt av datamaskiner og utstyr går i omløp og blir gjenbrukt når brukerne er ferdig med dem.

Leveransen starter i fjerde kvartal 2021, og inkluderer pc-er som en tjeneste, nettverk som en tjeneste, backup som en tjeneste og drift levert av Atea.

– Det var viktig for oss å velge en strategisk partner som forplikter seg til en bærekraftig totalleveranse, sier Hedda Ulvness, administrerende direktør i EIE Franchise i en pressemelding.

Basert på Microsoft

Atea flytter samtlige franchisetakere i EIE til Microsoft-skyen i Norge. Det inkluderer også et driftskonsept med Microsoft 365, migrering fra lokalt datasenter og finansiering gjennom Atea Finans.

Målet er at ansatte må kunne være til stede i større grad for kundene.

– Målet er at ansatte må kunne være til stede i større grad for kundene. Enten de er på kontoret eller på de som skal kjøpe bolig tar ett av de viktigste valgene i sine liv. Da må vi støtte dem med å gjøre jobben sin hvor enn de befinner seg, og sørge for at teknologien ikke oppleves som et hinder, men heller en tilrettelegger, sier salgsdirektør Vladislav Kazanskiy, i Atea.

EIE eiendomsmegling har 350 ansatte.