SOMMERKONTORET:

HJEMME-SOMMER: Fritiden til Elisabeth Rusås Ruud i Capgemini skal brukes med familien i sommer. De skal være hjemme for å bli kjent med kattungene, men det blir også mye tid til å utforske badeplassene i nærmiljøet. (Foto: privat)

Hjemmekontor med to nye kattunger

Elisabeth Rusås Ruud i Capgemini tilbringer det meste av sommeren på hjemmekontoret, for å se til to nye kattunger. 

Publisert

Navn, stilling og bedrift:

Elisabeth Rusås Ruud, backend-utvikler i Capgemini.

Hva jobber du med i sommer:

I sommer har jeg fått ansvaret for å sette opp en ny backend-applikasjon for en kunde. Her har jeg mulighet til å prøve meg i alle stadier av utviklingen, fra å skrive de første kodelinjene til å levere en ferdig løsning i skyen. Jeg er fortsatt en ganske fersk utvikler, så dette prosjektet lærer jeg mye av!

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Arbeidsdagene i sommer tilbringes stort sett på hjemmekontor fordi vi nettopp fikk to små kattunger. De holder meg med selskap hele dagen og er sjelden langt unna når jeg jobber. Det er så koselig! Vanligvis liker jeg å ta noen dager i uken på Capgeminis kontorer i Fredrikstad. Der har vi kontorplasser med utsikt over Vesterelva som renner gjennom byen. Seilbåtene og solskinnet på vannet gir meg skikkelig god sommerstemning. I tillegg har jeg ille hyggelige kollegaer som det er koselig å ta en kaffe med på takterrassen.

Sommerkontoret:

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren?

Jeg bruker KI integrert i editoren når jeg koder, noe som fungerer som en effektiv parprogrammeringspartner. Jeg bruker også KI til å feilsøke og finne løsninger på bugs. Det sparer meg for mye tid og frustrasjon.   

Hva gjør du på fritiden i sommer?

Fritiden i sommer skal brukes med familien. Vi skal være hjemme for å bli kjent med kattungene, og vi skal utforske badeplassene i nærmiljøet. Vi har også flere prosjekter på gang i hagen, så du finner meg ofte ute med en lydbok på øret.