MINIBANKAVTALE: Tjenester for minibanker er ett av Evrys strategiske satsningsområder, sier Wiljar Nesse. 
MINIBANKAVTALE: Tjenester for minibanker er ett av Evrys strategiske satsningsområder, sier Wiljar Nesse. 

Evry inngår minibankavtale med danske Bec

Evry og Bec har inngått en fem års avtale om leveranse av systemer og tjenester for 450 minibanker.

Publisert Sist oppdatert

Evry har sammen med det danske it-huset Bec inngått en ny avtale om leveranse av systemer og tjenester for 450 minibanker som eies av Becs kunder - en rekke banker i Danmark.

- Det er viktig for oss med en partner som kan ta ansvar for hele verdikjeden tilknyttet minibanker og som kan optimalisere vår kontanthåndtering, sier utviklingsdirektør i Bec, Karen Helsbøl, i en pressemelding.

Gjennom den nye avtalen får Bec og deres kunder levert løsninger som dekker alle krav vedrørende funksjonalitet, sikkerhet og compliance, står det i pressemeldingen.

Evry håndterer ulike minibanktyper og leverer i dag tjenester tilknyttet flere enn 5 500 minibanker utplassert i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Storbritannia.

- Denne avtalen gir oss et sterkere fotfeste i det danske markedet, sier Wiljar Nesse, konserndirektør for Financial Services i Evry. Han forteller i pressemeldingen at tjenester for minibanker er ett av Evrys strategiske satsningsområder.

- Avtalen med Bec er av stor betydning for Evry, og vi ser frem til å samarbeide med en så profesjonell og kompetent aktør, som har en sterk posisjon i det danske markedet for it til bank og finans.