VERDIG: Det er ingen tvil om at Basefarm er en verdig vinner av Årets Service Provider, sier Kristine Dahl Steidel som er Country Manager i VMware Norge. (Pressefoto: Basefarm)
VERDIG: Det er ingen tvil om at Basefarm er en verdig vinner av Årets Service Provider, sier Kristine Dahl Steidel som er Country Manager i VMware Norge. (Pressefoto: Basefarm)

Gir VMware-pris til Basefarm

VMware kårer Basefarm til årets tjenestetilbyder. Dette er første gang prisen blir utdelt i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Det ble lagt vekt på Basefarms teknologikompetanse, impletering av skyløsninger og innovasjon da VMware for første gang skulle kåre årets Service Provider i Norge. 

─ Vårt mål er å skape verdi og gode resultater for våre kunder. For å kunne gjøre det er vi avhengig av å ha flinke og dedikerte medarbeidere med høy teknologi- og forretningsforståelse.  Denne prisen er derfor en hyggelig anerkjennelse av arbeidet som legges ned i vårt VMware-team, sier Gunnar Grønås i Basefarm, i en pressemelding. 

Selskapet tok tidlig i bruk nettskyløsninger basert på teknologi fra VMware og er i dag blant de ledende på området i Norge.

─ Basefarm var blant de 50 første selskapene i verden som tok i bruk vår løsning vCloud Air. Siden har selskapet fremstått som en innovativ og svært kompetent partner. Det er derfor ingen tvil om at Basefarm er en verdig vinner av Årets Service Provider, sier Kristine Dahl Steidel, Country Manager, VMware Norge, i pressemeldingen.  

Mange av Basefarms kunder benytter VMware-teknologi og selskapet investerer derfor betydelige ressurser for å sikre at de har markedsledende kompetanse på løsningene.

─ Vår kjernevirksomhet er drift av virksomhetskritiske IT-løsninger. Våre kunder forventer derfor at vi har dyptgående kunnskap om teknologi generelt og deres egne løsninger spesielt. Dette viser vi våre kunder hver eneste dag, men det er selvsagt gledelig at også en av våre viktigste teknologipartnere gir oss et håndfast bevis på vår kompetanse, sier Gunnar Grønås i Basefarm.