TEST: Lady Gaga Heartbeats by Dr. Dre - Ørepynt til mp3-spilleren

Lady Gagas ørepropper er for den motebevisste. Men er utseendet alt?

Publisert Sist oppdatert

Lady Gaga-øreproppene fra Monster er uten tvil noe av det stiligste som finnes av tilbehør til mp3-spilleren for henne.

Formet som en diamant, eller trekant om du vil, er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Det er imidlertid kanskje ikke så rart, ettersom det er popfenomenet Lady Gaga som har satt navnet sitt på produktet.

Til minste detalj

Heartbeats-proppene kommer i en lekker svart eske som gir en eksklusiv følelse allerede fra første stund.

Øreproppene finnes i tre ulike farger; rød metallic, svart og sølv. Det følger med et lite, hendig og trekantet oppbevaringsetui som matcher fargen til øreproppene. En ekstra detalj finner du i merkingen av venstre og høyre propp som har et hjerte rundt seg.

Floke-fritt

Designen gjør at det føles ut som om et tilbehør til en stilig outfit, ikke et tilbehør til mp3-spilleren eller mobiltelefonen. De ser vanvittig lekre ut, men dessverre er de ikke spesielt behagelige å "ha på seg". Det har ingenting med at de er såkalte in-ear-propper – vi opplevde det i hvert fall litt vanskelig å få dem til å sitte behagelig uten at kantene gnisset i øret samtidig som lyden var bra. Det følger for øvrig med fem forskjellige gummipropper som man kan sette på for å gjøre øreproppene mest komfortable for sine ører.

Ledningen til øreproppene er en helt annen historie. Monster har utviklet en flat type ledning de kaller «tangle-free» - og det er den. Utrolig kjekt for oss som bruker masse tid på å vikle løs ørepropp-ledninger som har ligget i veska. På ledningen sitter også et festeklips som man kan feste på en jakke eller veske. Brukes festeklipsen minskes noe av den irriterende støyen som oppstår når man kommer borti ledningen når man er ute og går eller lignende.

Dårligere lyd på høyt volum

På lavt volum er lyden i øreproppene ganske bra. Den er fyldig og velbalansert med bra bass. Men kommer du cirka over midten blir mellomtonen veldig dominerende i lydbildet. Det er særlig merkbart fra 70-75 prosent og opp. Da kan det bli vondt å høre på. Og bassen er der, men den høres tidvis ut som den ikke er en del av det totale lydbildet.

Konklusjon

Lady Gaga Heartbeats er definitivt ikke som noen andre ørepropper der ute når det gjelder design. Det matchende oppbevaringsetuiet gjør det virkelig til en lekker pakke for stilbevisste jenter.

Øreproppene er dessverre ikke like behagelige i bruk, men dette kan selvsagt variere fra person til person. Lyden er grei på lavere volum, men skrur du opp blir bassen merkbart dårligere. Med en pris på 1000 kroner hadde vi forventet oss bedre kvalitet.