STOLT: Marit Riset setter pris på at Capgemini ble Årets BI Partner 2016.(Foto: Creative Commons)

Capgemini hedres av Microsoft

Valgt til Årets BI Partner for tredje år på rad.

Publisert Sist oppdatert

På Microsoft årlige Worldwide Partner Conference ble Capgemini Norge kåret til Årets BI Partner 2016, ifølge en pressemelding.

I begrunnelsen for kåringen heter det at:

«Capgemini har også dette året imponert med sitt sterke engasjement og evne til å bygge god kompetanse på våre vekstområder innenfor analyse: Big Data, og Tingenes internett. De har utnyttet hver eneste mulighet til å få salgs og teknisk trening og har investert mye i programmer som Microsoft University. Måten Capgemini har drevet strategiske prosjekter for store kunder som Jernbaneverket, Avinor, Sporveien og Hafslund med innovativ bruk av skytjenester og migreringsmuligheter, er helt unik.»

De siste teknologiene

– Vi er svært stolte over denne prisen og tilbakemeldingen fra Microsoft. Bak prisen ligger det et godt samarbeid med våre kunder og Microsoft. Gjennom året har vi hatt mye aktivitet generert fra og med Microsoft ute hos våre kunder, sier Marit Helland Riset, partneransvarlig for Microsoft hos Capgemini Norge.

Om bakgrunnen for prisen forteller hun at Capgemini har tatt i bruk det siste og nyeste fra Microsoft, særlig innen Azure og Microsoft Cortana Intelligence Suite ved bruk av blant annet Data Lake, Data Factory, Stream Analytics, Machine Learning, og Power BI. De har utviklet ny kompetanse, testet og implementert slike løsninger hos kundene sine. Løsningene inneholder nye data som sensor data, varierte data og store datamengder.