ATTRAKTIV: Konsernsjef Terje Mjøs i Visolit mener fusjonen med Advania skaper et mer attraktivt selskap både for ansatte og kunder. (Foto: Visolit/Mattias Müller)
ATTRAKTIV: Konsernsjef Terje Mjøs i Visolit mener fusjonen med Advania skaper et mer attraktivt selskap både for ansatte og kunder. (Foto: Visolit/Mattias Müller) 

Hellanor valgte Visolit

Visolit skal levere hybride skytjenester, fra datasenter i Norge, og alt brukerutstyr skal leveres nytt som en administrert tjeneste.

Publisert Sist oppdatert

Oppkoblede biler, økende elektrifisering og økende leasing av biler i stedet for kjøp.. Ny teknologi og endrede markedsbehov gjør at bilbransjen må tilpasse seg for å være konkurransedyktige.

Leverandøren av bildeler og verkstedutstyr, Hellanor, har valgt  it-selskapet Visolit som sin nye teknologipartner.

Administrerende direktør i Hellanor, Janno Gröne, sier valget falt på Visolit fordi de trengte en teknologipartner som kan løfte Hellanor videre.

– Som leverandør av kvalitetsdeler, er vår ambisjon klar: Vi skal fortsette å gi trygghet gjennom god kvalitet til bileiere og verksteder. Da må også vår it-plattform fungere optimalt, og hele organisasjonen må digitaliseres, sier Gröne, i en pressemelding fra Visolit.

Samarbeid 

Hellanor er i gang med en styrking av virksomheten for å bli en enda bedre partner for sine kunder. De rekrutterer for øyeblikket både en Digital Transformation Manager og servicesjef for IKT og sikkerhet.

– Alt som er digitalt, er i en eller annen form også teknologisk. Vi ansetter nå sentrale personer for ytterligere å styrke oss i markedet, og valg av skytjenesteleverandør er en viktig del av ingrediensene for satsingen vår, understreker Gröne.

Visolit skal være sentral i arbeidet fremover. Gröne begrunner dette med at it-selskapet har kompetansen de trenger, og en solid, hybrid skytjenesteplattform som gjør at Hellanor dermed kan gjøre det de er best på – nemlig å levere kvalitet til bileierne og til verkstedene over hele landet.

Avtalen har en totalverdi på 30 millioner kroner.

– Hellanor står i en sterk digital transformasjon, og vi ser frem til å bidra til at Hellanor står sterkere i konkurransen, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs.