BRANSJE:

VIDEREFØRING: – Vi ser frem til å videreføre det gode og lange samarbeidet vi har med Meløy kommune, sier Roger Bertnes Leite, Account Manager i Braathe (t.h). Her sammen med (f.v) Bid Manager Anne Lena Lyngøy, Teamleder Support Emil Sandberg Lyngved, og Prosjektleder Maria Abert. (Foto: Braathe)

Ny Meløy-avtale for Braathe

Meløy kommune har nylig fornyet avtalen om leveranse av it-tjenester med teknologiselskapet Braathe for fire nye år.

Publisert Sist oppdatert

Konkurransen ble kunngjort i slutten av september 2023, avtalen om fire nye år har også en mulighet for to årlige fornyelser i etterkant.

– Braathe er stolte av fornyet tillit som er gitt oss fra kunden gjennom en profesjonell anbudsprosess, sier Roger Bertnes Leite, Account Manager i Braathe i en pressemelding.

Driftsavtalen dekker hele verdikjeden, fra leveranse av driftsplattformen med tilhørende applikasjonsdrift, går det frem av pressemeldingen. I tillegg innebærer avtalen leie og drift av nettverk og bredbåndslinjer til åtte lokasjoner i Meløy.

Siden 2012

Også kommunens sikkerhetsløsning er en del av avtalen.

– Vi ser frem til å videreføre det gode og lange samarbeidet vi har med Meløy kommune. Dette gir oss muligheten til å bidra til at kommunen kan utnytte gevinster ved moderne skytjenester, og ta del i ledende teknologisk utvikling. Avtalen styrker oss i vår satsning som en nasjonal it-leverandør, med tjenester som også er tilpasset offentlig sektor. Sier Bertnes Leite.

Meløy kommune, som ligger i Nordland med rundt 6.250 innbyggere, har vært en stor og viktig kunde siden 2012.