HØSTER HEDER: Britt Aas Fidjestøl og Core-teamet fikk to Årets partner-utmerkelser.

Core Services høster heder

Kåret til både Årets partner og Årets tjenestepartner av Hewlett Packard Enterprise.

Publisert Sist oppdatert

Core Services mottok de attraktive prisene under Hewlett Packard Enterprise’ årlige partnerkonferanse som ble arrangert 1 september, ifølge en pressemelding.

Årets Tjenestepartner

Begrunnelsen for utmerkelsen var at Core Services gjennom flere år har vist at de har fokus på tjenestesalg og kompetanse innen dette. De har gjennom året igjen bevist at de kan posisjonere og vinne komplekse løsninger med et høyt tjenestenivå i godt samarbeid med HPE. De har gjennomgående høy andel tjenester på deres løsninger enten det er standard support eller kontraktsalg.

Årets Partner 2015

Her var begrunnelsen for utmerkelsen at Core Services økte HPE-forretningen med over 50 % i det norske markedet gjennom god felles planlegging og eksekvering, og at de økte HPEs markedsandel betydelig. Core Services har bygd kompetanse til Platinum sertifiseringsnivå. De har med god interaksjon med HPE og aktiv jobbing i markedet sikret at de sammen vant flere store prosjekter.

– Å bli kåret til Årets Tjeneste Partner og ikke minst Årets Partner av HPE, er noe som betyr veldig mye for oss. Kompetanse og partnerskap er noe vi investerer mye i, da vi ser at det skaper verdi for kundene våre, og da er det ekstra gøy når det gir utslag i gode resultater for oss og HPE, sier Britt Aas Fidjestøl, administrerende direktør i Core Services.

Hun forteller at selskapet de siste månedene ansatt fire nye selgere/konsulenter. Målet er å tilby eksisterende og nye kunder solid kompetanse på dataroms-løsninger, samt på nettverk og sikkerhet.

– Kompleksiteten og kravene til IT øker, noe vi ønsker å bistå med å forenkle gjennom godt og langsiktig partnerskap med våre kunder og partnere, sier Fidjestøl.