STOLT: Erik Strøm ser EISA-prisene som en bekreftelse på at Canon er på rett vei.
STOLT: Erik Strøm ser EISA-prisene som en bekreftelse på at Canon er på rett vei.

Utmerkelser til Canon

Prisdryss fra europeiske fagredaktører.

Publisert Sist oppdatert

Canon mottok nylig fire priser fra EISA (European Imaging and Sound Association), ifølge en pressemelding. Årets priser 2016 omfatter produkter for både for opptak og utskrift, noe Canon ser som en bekreftelse på deres fokus på hele bildeprosessen, ifølge en pressemelding.

Proffmarkedet

EISA-prisene går til de produktene som kombinerer mest avansert teknologi, ettertraktede funksjoner og ledende design med reell bruksverdi for brukerne. Tre av de fire produktene er rettet mot proffmarkedet. EISA-prisene stemmes frem av et panel bestående av redaktører i nesten 50 ledende magasiner fra 20 ulike europeiske land.

-- Både imagePROGRAF PRO-1000, EOS-1D X Mark II og speilrefleksobjektivet Canon EF 35mm f/1.4L II USM, er alle PRO-produkter, og felles for dem er at de har meget sterke posisjoner i det norske markedet, sier Erik Strøm, som er kanaldirektør for Nordic Professional Imaging i Canon.

-- Hvert enkelt av de prisbelønte produktene er et godt eksempel på vårt engasjement og arbeid for å skyve grensene og tilby nye, innovative muligheter til profesjonelle, entusiaster og hobbyfotografer.  Vi er selvfølgelig svært stolte over å motta disse utmerkelsene fra EISA-juryen, avslutter Strøm.