TRYKK I UTSKRIFTMARKEDET: Bjørn Frantsen opplever stor interesse for løsningene sine.

Medvind for Canon Norge

Salgsrekorder for profesjonelle utskriftsløsninger 1. kvartal.

Publisert Sist oppdatert

Canon Norge har flere måneder opplevd et all-time-high-salg, forteller de i en pressemelding. Hittil i år har de solgt og levert 42 imagePRESS fargemaskiner, noe de mener både avspeiler stor investeringsvilje i markedet og at denne teknologien har slått gjennom i det profesjonelle utskriftmarkedet.

Det siste fikk Canon også bekreftet på den internasjonale fagmessen Drupa 2016, der 20 journalister fra europeisk grafisk fagpresse kåret deres produkt som vinner i sin kategori.

- Dette er vi selvfølgelig svært stolte over og viser at våre kunder har gjort riktige valg, sier Bjørn Frantsen, produktsjef for profesjonell print i Canon Norge.

Blekk for proffmarkedet

Han mener at blekkteknologi definitivt har gjort sitt inntog i grafisk bransje. På Canons stand, som for øvrig utgjorde mer enn 3.000 kvadratmeter, ble det presentert løsninger basert på både toner- og blekkteknologi.

En arkbasert inkjetmaskin ved navn VarioPrint i300 ble første gang presentert i fjor og fikk mye oppmerksomhet på årets Drupa.

- Vi takker LOS Digital AS i Larvik for tilliten ved at de signerte kontrakt på den første i300 i Norden. Maskinen vil etter planen bli installert i løpet av juli måned, avslutter Frantsen.