FORNØYD: Jens Middborg, administrerende direktør i Capgemini Norge, er glad for fortsatt tillit i Norges største selskap, Equinor. (Foto: Ahlert Hysing)

Capgemini forlenger kontrakten med Equinor

Skal sikre kontinuitet i it-leveranser og skybasert transformasjon.

Publisert Sist oppdatert

Capgemini inngår en flerårig kontraktsforlengelse med Equinor innen applikasjonsforvaltning. Som en del av avtalen skal Capgemini fortsette å støtte Equinors digitalisering og modernisering av forretningssystemer, prosesser og arbeidsmåte – med en skybasert driftsmodell som fundament. Det skriver Capgemini i en pressemelding.

Capgemini vil benytte en global leveransemodell for å sikre kostnadseffektive og skalerbare løsninger. Kontrakten representerer en videreføring av et tett og langvarig samarbeid mellom Equinor og Capgemini.

Under den forlengede kontrakten skal Capgemini og Equinor samarbeide om å videreutvikle avtalens områder, inkludert modernisering av SAP og andre it-løsninger, for å muliggjøre flytting til skyen og implementering av nye, smidige arbeidmåter og en skybasert driftsmodell.

– Vi er svært fornøyde med å videreføre det gode samarbeidet med Equinor og ser frem til å følge Equinor videre på deres digitale transformasjonsreise. Den teknologiske utviklingen vil fortsette i et raskt tempo fremover, og Capgemini skal være en innovativ og dedikert forretningspartner for Equinor, sier Jens Middborg, administrerende direktør i Capgemini Norge, i pressemeldingen.