POTENSIAL: Jeg gleder meg til å bli en del av CBK. Dette er en spennende bedrift med stort potensial, sier John Einar Kilnes. (Foto: CBK)
POTENSIAL: Jeg gleder meg til å bli en del av CBK. Dette er en spennende bedrift med stort potensial, sier John Einar Kilnes. (Foto: CBK)

John Einar Kilnes blir ny CFO i CBK Norden

Kilnes trer inn i ledergruppen i CBK og vil ha overordnet ansvar for økonomien i alle de nordiske landene.

– Vi er svært fornøyd med at Kilnes blir CFO i CBK. Han har en bred erfaring fra store komplekse organisasjoner, og passer derfor godt inn i CBK group som er i sterk vekst, og har store ekspansjonsplaner i Norden i tiden fremover. Dette er noe han har god erfaring med fra tidligere stillinger. Vi er veldig glad for å få Kilnes med på laget, og ønsker han velkommen til CBK-teamet, sier CEO Ole Blom.

Kilnes kommer fra stillingen som Finance Manager i Visolit Norge AS, som nå er blitt en del av Advania Norge AS.

– Jeg gleder meg til å bli en del av CBK. Dette er en spennende bedrift med stort potensiale og som har vist en sterk utvikling over lang tid, med videre vekstambisjoner og en fremtidsrettet visjon. Jeg ser frem til å bidra med en forretningsorientert økonomifunksjon og til å videreutvikle CBK, sier Kilnes.

CBK er en norsk importør og distributør av AV-produkter, nettverksutstyr, kabler, komponenter og tilhørende utstyr til norske forhandlere.