NYTT OM NAVN:

NY: Lindus Dolk har allerede startet i Cegal. (Foto: Cegal)

Cegal styrker seg med ekspert

Cegal styrker satsingen og ansetter Linus Dolk som sjefkonsulent innen datavarehus.

Publisert

Linus Dolk er ifølge en pressemelding fra Cegal anerkjent i bransjen som en av Norges fremste eksperter innen datavarehus, og vil bidra til at Cegals kunder kan hente mer verdi fra sine data.

– Linus Dolk er ansett i bransjen som en ekspert innen datavarehus og arkitektur. Han har skyhøy kompetanse innenfor både data og analyse, og vel så viktig; struktur og prosess. Med Linus på laget kan vi levere flere og enda bedre datavarehustjenester til våre kunder. I tillegg er Linus en kollega med teknologiske superkrefter du gjerne vil ha på laget, sier Dagfinn Ringås, CEO i Cegal.

Fra Solidsquare

Linus Dolk kommer til Cegal fra stillingen som daglig leder i det innovative IT-konsulentselskapet Solidsquare. Han har tidligere bygd opp Netlights konsulentvirksomhet i Norge og har erfaring som datavarehuskonsulent i Sparebank 1.

– Cegal har et ledende og svært kompetent datavarehusmiljø. I tillegg har Cegal store og solide kunder samt et godt renommé i markedet. Jeg har også fått et godt inntrykk av mine nye kolleger, ramser Linus Dolk som noen av grunnene til at han har valgt å begynne i Cegal.

Dolk legger til at selv om teknologi er sentralt for selskaper som Cegal, handler jobben om mennesker og forståelsen av mennesker.

– Vi tror vi jobber med data og IT, men vi jobber med mennesker. Det viktigste er å forstå kundenes behov og være tett på dem, sier Dolk.

Kompliment

Datainnsamling, dataanalyse og tilgjengeliggjøring av data, der datavarehus spiller en nøkkelrolle, er blant Cegals viktigste forretningsområder. Ringås sier at det er et stort kompliment at Dolk velger Cegal.

– Med ansettelsen av Linus Dolk kan vi hjelpe kundene våre til å utnytte dataene sine bedre, slik at de får enda mer verdi ut av dataene de har lagret, sier Ringås.

Linus Dolk starter i Cegal i dag og er allerede på vei til sitt første kundebesøk.