SIKKERHETSLØSNINGER: Nå får Sec Datacom ved daglig leder og salgsleder Jørn Levi Østby distribuere Check Points sikkerhetsløsninger også i Norge. (Foto: Sec Datacom)
SIKKERHETSLØSNINGER: Nå får Sec Datacom ved daglig leder og salgsleder Jørn Levi Østby distribuere Check Points sikkerhetsløsninger også i Norge. (Foto: Sec Datacom)

Ny distributør av Check Point

Sec Datacom er ny norsk distributør av Check Points sikkerhetsløsninger.

Sec Datacom startet opp i Norge i desember 2015 som en del av det danske Sec Datacom-konsernet. Selskapet har vært 25 år i det danske markedet med verdiøkende it-distribusjon og har i dag etter eget sigende en markedsandel på over 90 prosent for distribusjon av Check Points produkter og løsninger i Danmark.

Daglig leder og salgsleder Jørn Levi Østby er en av tre ansatte i Drammen. De har ifølge en pressemelding inngått samarbeid med over 100 nye partnere i Norge siden oppstarten.

Virtuelt og mobilt

Nå får altså Sec Datacom distribuere Check Points løsninger også i Norge. Ifølge Jørn Levi Østby ligger Check Point ligger langt fremme som sikkerhetsleverandør, og i tillegg til anerkjent brannmurteknologi, er de sterke på sikkerhet i virtualiserte miljøer og mobile endepunkter.

– Check Points løsninger og produkter kompletterer vår portefølje og vil bli en viktig byggestein for å sikre at både store og små forhandlere blir fornøyde i tiden fremover. Vårt tilbud er tilpasset partnere i alle størrelser, derfor ønsker vi en god miks. Vår kompetanse er tilpasset både systemintegratorene og de mindre forhandlerne som vil utvikle seg sammen med oss med tanke på kunderådgivning og støtte, sier Jørn Levi Østby i pressemeldingen.