SAMARBEID: Sven Størmer Thaulow, administrerende direktør i Cisco Norge, og Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor Norge, gleder seg over samarbeidet mellom Cisco og Telenor. (Foto: Martin Fjellaner)

Telenor og Cisco i tett samarbeid

De to selskapene forsterker partnerskapet ytterligere.

Publisert Sist oppdatert

Et godt samarbeid kan være gull verdt. Det er i alle fall tilfellet for Cisco og Telenor.

Det tette og strategiske samarbeid mellom de to gigantene skal ha ført til det de selv refererer til som verdens raskeste mobilnett. Nå forsterker selskapene partnerskapet ytterligere, og den nye samarbeidsavtalen sikter på å gi kundene bedre opplevelser innenfor områder som dataanalyse, IoT, smartby og sikkerhetsløsninger.

Lovvord

Som en del av avtalen mellom de to telekomaktørene leverer Cisco teknologien som, ifølge en pressemelding fra selskapet, muliggjør hastighet i verdenstoppen.

Selskapene er ikke snaue når det kommer til å fremsnakke hverandre.

- Gjennom målrettet satsning over flere tiår har vi klart det vi ikke trodde var mulig – å gi kundene våre verdens raskeste mobilnett. Den høye nettkvaliteten hadde vi ikke maktet å få til uten et tett samarbeid med Cisco. Cisco er en verdifull samarbeidspartner som bokstavelig talt leverer kjernen i mobilnettet vårt. Vi er svært glade for å ha dem med på laget, sier Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor Norge.

Sven Størmer Thaulow, administrerende direktør i Cisco Norge, følger opp med å si at Telenor har en unik kompetanse, innsikt og posisjon. 

- Telenor, som er et av verdens ledende selskaper innen mobilteknologi, er en svært viktig strategisk partner for Cisco, sier han i meldingen.