BYTTER BEITE: Bjørn Riiber går fra å være teknologievangelist på Citrix og Microsoft til å bli teknologistrategisk rådgiver i konsulentselskapet Exspend. (Foto: Expend)

Fra Citrix-evangelist til teknologistrategisk rådgiver

Bjørn Riiber går til Exspend.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har på mange måter skutt en teknologistrategisk gullfugl med Bjørn Riiber, sier daglig leder og grunnlegger bak Exspend, Hans-Ingar Løvstad.

Bjørn Riiber er formann i Citrix sin brukerforening i Norge - en forening som er en av verdens eldste og mest aktive grupper knyttet til selskapets teknologi.

De siste ti årene har han hatt nordisk ansvar for teknologien i samarbeidet mellom Citrix og Microsoft, og fungert i en europeisk rolle som skyspesialist der han har jobbet med flere av regionens største virksomheter og tjenestetilbydere.

Nå forlater han rollen som Citrix-evangelist og blir strategisk rådgiver og løsningsarkitekt i it-selskapet Exspend.

– Det er vemodig å forlate rollen som Citrix-evangelist etter så mange år. Det har vært en rivende utvikling siden jeg første gang kom borti selskapets løsninger i 1999. Samtidig savnet jeg å jobbe tettere med kundene og hjelpe de oppnå spennende endringer med nyskapende teknologi, sier Riiber i en melding.

Hans nye sjef mener at Riiber vil passe perfekt inn i rollen:

– Bjørn har, etter 27 år i bransjen, med seg en stor kunnskapsbase på hvordan modernisere og konsolidere it-infrastruktur. Han blir viktig for å hjelpe våre kunder med å lykkes med digital endring, med smarte nye løsninger som forbedrer prosesser og gir bedre arbeidsformer, sier Løvstad.