FAGMILJØ: – I Capra har vi et sterkt fagmiljø og en stor delingskultur, sier Kjetil Thorbjørnsen i Capra. (Foto: Capra)

Capra kaprer Gjensidige

Gjensidige velger Capra som samarbeidspartner på digitale kundeopplevelser.

Publisert Sist oppdatert

Gjensidige Forsikring har valgt Capra som en av selskapets strategiske teknologipartnere innen innovative kundeløsninger, kommer det frem i en pressemelding.

Gjensidige har valgt Capra basert på selskapets ekspertise og innsikt innen moderne systemutvikling, teknologitrender og Cloud Computing. 

– Capra har meget dyktige fagfolk som spiller godt med vår kultur og våre team og verdier, og kompetansen Capra stiller med var utslagsgivende, sier Christian Moe, teknologidirektør i Gjensidige, i pressemeldingen. 

– Vår strategi er å jobbe tett med våre partnere for å utvikle digitale tjenester som fører til fornøyde kunder og lønnsom vekst, og Capra spiller oss gode. Vi ønsker partnere som kjenner oss godt og kan rådgi på taktisk og strategisk nivå. Capra har over tid vist god evne til å tilpasse seg og være en del av vår utvikling, og vi ønsker å bygge videre på dette samarbeidet, fortsetter han.

Delingskultur

I tillegg til å levere utviklingstjenester, vil Capra åpne opp sitt fagmiljø for Gjensidige. Capra skal bidra til økt kompetansedeling og bidra som strategisk rådgiver innenfor teknologi.

– I Capra har vi et sterkt fagmiljø og en stor delingskultur. Vi ønsker å tilby mer enn kun konsulentbistand, og vil fokusere på å bruke fagmiljøet og delingskulturen i Capra til å bygge kompetanse hos de ansatte i Gjensidige, sier viseadministrerende direktør Kjetil Thorbjørnsen i Capra.