NY CTO: I sin nye stilling som teknologidirektør i Cyviz vil Gøran Hansen (t.h) få det globale ansvaret for teknologiutviklingen til det norske selskapet. Her sammen med administrerende direktør Espen Gylvik. (Foto: Cyviz)

Ny teknologidirektør til Cyviz

Nytt om navn: Den norske teknologileverandøren Cyviz henter inn Gøran Hansen som CTO. Han starter 1. november og vil inngå i konsernledelsen. 

– Jeg inspireres av det globale fotfestet Cyviz har fått innenfor sitt marked, og jeg liker selskapets visjon om å hjelpe verden til å samhandle bedre. Her kan jeg få være med å hjelpe kunder - som Microsoft, Accenture og Aker BP, til å jobbe smartere. Cyviz har også nylig lansert en ny plattform for monitorering og management av AV- og IoT-enheter. Jeg ser frem til å videreutvikle disse produktene, og underliggende teknologi, sammen med dette dyktige teamet, sier Gøran Hansen i en melding fra Cyvis.

Finnmarkingen har utviklererfaring fra en rekke etablerte selskaper og start-ups, blant annet Capgemini og Equinor, og  Wordfeud. De seneste årene har han hatt lederroller i Amedia, Dolittle og Karnov Group Norway.

I sin nye stilling som teknologidirektør i Cyviz vil han få det globale ansvaret for teknologiutviklingen til selskapet. Nåværende teknologidirektør går inn i en strategisk rolle innen forretningsutvikling i selskapet.

– Vi rigger oss for en enda sterkere posisjon innenfor samhandlings- og interaksjonsteknologi. Gøran er lidenskapelig opptatt av dette, og jeg har troa på at hans teknologiske kompetanse og brennende engasjement for gode brukeropplevelser vil hjelpe oss å kommersialisere løsningene våre ytterligere, sier Espen Gylvik, administrerende direktør i Cyviz, i meldingen.