DELL-TEAMET: Norgessjef Inge Dahl i distributøren Ingram Micro har etablert og lover et sterkt Dell-team lokalt som skal utvikle salget av disse produktene sammen med forhandlere. (Foto. Ingram Micro)

​lngram Micro blir distributør for Dell EMC

​lngram Micro blir norsk distribusjonspartner for Dell EMC og skal selge klienter, servere og nettverk.

Ingram Micro er ifølge en pressemelding valgt som distribusjonspartner av Dell EMC i Norge. Avtalen gjelder fra 1. mai 2017.

Ingram Micro får som autorisert Dell EMC Distribusjonspartner muligheten til å selge produkter fra Dell EMCs portefølje innenfor kategoriene klient (pc, monitorer og tilbehør), server og nettverk.

En av fem distributører

Fra før har det vært varslet at det skulle være «business as usual» i Norge, med distribusjon både gjennom EMCs og Dells opprinnelige distributører, som nå teller fire. Det er Arrow ECS, som opprinnelig var distributør for EMC, og Exertis Captech, Commaxx og Techdata som representerte Dell.

De siste årene har Ingram Micro i mindre grad vært tilstede i det norske markedet, og det var først i fjor at det ble kjent at Ingram satser på breddedistribusjon igjen i Norge. Globalt har Ingram Micro vært distribusjonspartner og de ble tidligere i år kåret til "Global Distributor of the Year" på Dell EMC World i Las Vegas.