UAVHENGING: Despec ruller ut en produsentuavhengig og automatisk overvåkning av kunders behov for skrivertilbehør.

Produsentuavhengig skriverovervåkning

Despec lanserer ut en produsentuavhengig og automatisk overvåkning av kunders behov for skrivertilbehør.

Despec har ifølge en pressemelding lansert en helautomatisk serviceløsning for sine forhandlere i Norden. Kort fortalt handler løsningen om at kundens skrivere overvåkes av programvaren Prisume. Når blekk- eller tonernivået i kundens skriver kommer ned på ett fastsatt nivå, sendes det automatisk via Prisumes skybaserte tjeneste en bestilling direkte til skriverforhandlerens adresse hvor som helst i Norden.

– Vi har jobbet med denne løsningen i mer enn ett år sammen EuroForm, og vi er meget stolte over å kunne presentere denne helautomatiske løsningen til våre kunder, forteller Michael Voll, administrerende direktør i Despec Nordic i pressemeldingen. 

Automatisk servicemodell

– Vi ønsket å bygge en multiselger løsning for kanalen med respekt for forhandlerne, slik at tradisjonelle transaksjonsbaserte print- og rekvisita-forhandlere kan tilby en reell og enkel, automatisert servicemodell til sine sluttkunder, forteller Michael Voll, administrerende direktør i Despec Nordic i pressemeldingen. 

Det er kun forhandleren som er sluttkundens kontakt når det gjelder service på skriveren, fornyelse av maskinvare, justering av skriver-løsningen, antall skrivere hos kunden og ikke minst all fakturering av blekk og tonere. 

Dette medfører at forhandleren selv etter eget ønske kan tilby løsningen med sine egne priser, til en spesiell kunde eller på hvilken som helst skriver-modell. 

Forhandleren profileres

Forhandleren skal selv lose sine sluttkunder inn til Prisume med hjelp av en enkel webbasert forhandlerportal, og alle sluttkundenes ordre vil behandles av Despecs logistikkavdeling som en direkte bestillingsservice i forhandlerens navn. Her er det forhandlerens logo, profil og følgeseddel og så videre som benyttes.

– Dette er kort fortalt Tilbehør-som-en-service basert på en transaksjonsbasert modell. Det er ingen abonnementsavgift og ingen kostnader på skriversiden med mindre den faktisk brukes, sier Michael Voll i Despec Nordic