Antti Nivala, grunnlegger og administrerende direktør i M-Files. (Foto: M-Files).
AINO: Finske M-Files lanserer kunstig intelligens i sin løsning for dokumenthåndtering og kunnskapsarbeid. Bildet viser Antti Nivala, grunnlegger og administrerende direktør i M-Files. (Foto: M-Files).

M-Files lanserer ny AI for sin plattform for kunnskapshåndtering

Aino er navnet på den generative AI-teknologien bak Knowledge Work Automation-plattformen fra M-Files.

Publisert Sist oppdatert

M-Files, som leverer automatisering av kunnskapsarbeid, avduker i dag en plattform for Knowledge Work Automation som kan revolusjonere hvordan kunnskapsmedarbeidere jobber, skriver selskapet.

Drevet av M-Files' generative AI-teknologi, M-Files Aino, kan bedrifter nå organisere informasjon, forstå sammenhenger i dokumenter og samhandle med organisasjonens kunnskap ved hjelp av et naturlig språk. Dette gjør M-Files sine bedriftskunder i stand til å fjerne informasjonskaos, øke effektiviteten til kunnskapsmedarbeiderne og redusere forretningsrisiko.

Med fremveksten av generativ AI-teknologi, er Knowledge Work på vei mot en ny fase av digital transformasjon.

– Produktiviteten til kunnskapsmedarbeidere er kritisk viktig for vekst og lønnsomhet i virksomheter, sier Antti Nivala, grunnlegger og administrerende direktør i M-Files.

– Vi går nå inn i en ny tidsalder hvor vi blir i stand til å automatisere på helt nye måter. Her skaper vår automatisering et helt nytt paradigmeskifte.

Støtter flere områder

Bedrifter kan nå på flere områder bedre utnytte M-Files sin automatiseringsteknologi: Til å organisere dokumenter, slik at de enkelt kan finnes og brukes i riktig forretningskontekst, til å automatisere dokumentorienterte arbeidsprosesser og dermed oppnå bedre effektivitet og nøyaktighet, til å automatisere dokumentsikkerhet og etterlevelse av regler, og til å redusere bedriftens forretningsrisiko.

– Med M-Files får kunnskapsmedarbeiderne en virkelig helautomatisk løsning fra ende-til-ende, sier Nivala.

Screenshot fra M-Files Aino AI-løsning. (Foto: M-Files).
Screenshot fra M-Files Aino AI-løsning.
(Foto: M-Files)

M-Files er også opptatt av å gjøre det mulig for sine kunder å få mer ut av organisasjonens kunnskap. M-Files Knowledge Work Automation sørger for å automatisere oppgaver, prosesser og handlinger som tidligere krevde menneskelig interaksjon.

M-Files' generative AI-teknologi, M-Files Aino, øker produktiviteten ytterligere ved at ansatte kan stille spørsmål basert på sine data, oppsummere dokumenter eller oversette innhold til andre språk. Med M-Files Aino kan kunnskapsmedarbeidere dra nytte av avanserte generative AI-funksjoner, samtidig som de ivaretar sikkerheten til dataene sine.

Håndtering og kunnskap

En av M-Files sine kunder, Charles River, stod ved et teknologisk veiskille og trengte en løsning for håndtering av dokumenter som kunne støtte deres vekstambisjoner.

– Vi søkte en løsning som kunne drive konsistens og effektivitet på tvers av hele organisasjonen og integrere sømløst med dagens systemer. Viktigst av alt, den måtte støtte raskere levering av kunderapporter med minimal operasjonell påvirkning.

– M-Files overgikk konkurrentene i våre beregninger av tidsbesparelser på prioriterte oppgaver og i totale kostnadsbesparelser, sier Jenith Charpentier, senior director, data and report delivery services i Charles River Laboratories.

En annen kunde, Valeo Financial Advisors, fremhever verdien av å ha all informasjon samlet og tilgjengelig på tvers av selskapet.

– Verdien av partnerskapet mellom Valeo og M-Files er enormt, fordi det hjelper oss med integrasjon og samhandling på tvers av organisasjonen, spesielt når det skjer en overlevering fra én rådgiver til en annen. Å kunne ha en løsning hvor alt er samlet – på ett sted – bidrar til et mye bedre samarbeid på tvers av virksomheten, sier Mikela Higgins, som er finansrådgiver i Valeo Financial Advisors.

Mer om den nye løsningen fra M-Files Knowledge Work, finner du her.