NY FORHANDLER: Ragnar Stenseth er daglig leder i den nye it-forhandleren Stepper. (Pressefoto)
NY FORHANDLER: Ragnar Stenseth er daglig leder i den nye it-forhandleren Stepper. (Pressefoto)

Ny it-forhandler Stepper opp

B2B-forhandler Stepper har åpnet dørene, og de første kundene er på plass.

Den nye forhandleren Stepper er startet av it-veteraner med lang erfaring fra forhandlersiden av it-bransjen, fra Dropzone og Atea Direct.

- Etter 20 år med netthandel mot bedrifter mener vi å vite hva bedriftskunder ønsker seg av en nettbutikk og har implementert dette i løsningen, sier markedssjef Trond Dahl i en melding.

Nettbutikken åpnet i april i år, men det er nå selskapet for alvor går "live", med forbedringer utført på bakgrunn av tidlige kunders tilbakemeldinger. Nå skal Stepper selge til bedrifter og offentlig sektor, og satser på sin nye e-handelsplattform for å tilby kundene spesifikk og relevant informasjon.

- Løsningen er allerede i drift og de første kunder på plass. Tilbakemeldingene fra innkjøpere er gode og det beste er at opplevelsen for kunden blir bedre og bedre etterhvert som systemet får mer data å tygge på, sier Dahl.

Forhandleren tilbyr markin- og programvare, samt diverse skytjenester via partnere. En samarbeidsavtale med Firstpoint sikrer også et konsulentapparat som står til benyttelse for kundene.

- Bedriftskunder forventer mer og mer samme handleopplevelse som de gjør ved privatkjøp, dog med funksjoner tilpasset en innkjøpers behov, sier salgssjef Arild Roland i Stepper.

Selskapets største partnere på leverandørsiden er HP, Lenovo, Cisco, IBM, Samsung, Kingston, Microsoft og Adobe.