Entra valgte SAP på HR

Digitaliserer HR-prosessene med hjelp av SAP og Zalaris.

Publisert

Prosjektet er en viktig milepæl i den digitale transformasjonen av Entra, som har som mål å forene og digitalisere deres HR-forretningsprosesser, skriver SAP i en pressemelding.

Implementeringsprosjektet er nå live med SuccessFactors Employee Central, On/Offboarding, Performance & Goals og Learning, alt fullt integrert med Zalaris PeopleHub som inkluderer Zalaris Cloud Payroll, tids- og reiseadministrasjonsløsninger.

– Totalt sett et vellykket prosjekt for Entra som støtter organisasjonen med brukervennlige ansatt-prosesser, og gir HR masterdata som bidrar til et bedre beslutningsgrunnlag for å støtte virksomheten. I tillegg opplever vi at den fullt integrerte plattformen har forbedret GDPR-praksis og sikker behandling av ansattes data, sier Kristine Hilberg, Direktør for HR og organisasjon hos Entra ASA.

– Å støtte Entra med en fullstendig digitalisering av HR-prosessene er et eksempel på hvordan vi i samarbeid med vår partner økosystem kan hjelpe mellomstore organisasjoner med å transformere HR-funksjonen med én integrert kostnadseffektiv løsning, sier Jens Conradi, Head of SAP SuccessFactors Nordic and Baltics i meldingen.