KJØPER SEG SKY OG SIKKERHET: Terje Mjøs i Telecomputing sommershopper Keystep. (Arkivfoto: Ahlert Hysing)

Terje Mjøs er ny konsernsjef for Telecomputing

Den tidligere Evry-sjefen startet ny jobb mandag 3. april. Sven Tore Kaasa, konsernsjef for Telecomputing siden 2009, blir styremedlem i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Styret i Telecomputing har utpekt tidligere Evry-sjef Terje Mjøs som konsernsjef for selskapet. Samtidig som Mjøs tiltrer sin nye stilling, går Sven Tore Kaasa, Telecomputings konsernsjef siden 2009, over til en posisjon som styremedlem i selskapet.

- Terje Mjøs lange erfaring fra it-industrien, senest som konsernsjef for ett av Nordens ledende it-bedrifter, passer utmerket i den fasen Telecomputing nå har kommet inn i. Vi ser frem til at Mjøs slutter seg til oss for å utvikle selskapet og fortsette å bygge Telecomputing, kommenterer Johan Lindqvist, styreleder i Telecomputing, i en melding på bedriftens hjemmesider.

Ønsker vekst

Telecomputing har, ifølge nyhetsmeldingen, Europas største og mest moderne driftsplattform for SMB-markedet og leverer alt fra komplett it-drift til enklere it-tjenester.- Mjøs har tilbrakt størstedelen av sin karriere i it-bransjen i Norden og har bevist sin evne til å utvikle kundeservice og lede endringsprosesser og forretningsutvikling. Han har utmerkede forutsetninger for å lede Telecomputing i neste fase med strategisk utvikling og fortsette å skape vekst i organisasjonen og gjennom oppkjøp, sier Thomas Klitbo i IK Investment Partners, i meldingen.

- Jeg vil samtidig passe på å takke Sven Tore Kaasa for hans innsats under en lang og fremgangsrik tid som konsernsjef og jeg ser frem imot å arbeide med ham i styret for Telecomputing, avslutter han.