PÅ LAG: David Wall er ansatt som leder i Komponent, og gleder seg til reisen han skal ta med de andre ansatte i selskapet. (Foto: Komponent)

Komponent etablerer Oslo-kontor med nyansatt leder

Komponent etablerer kontor i Oslo og ansetter David Wall som leder.

Komponent fortsetter den sterke veksten og ansetter David Wall som leder av nytt Oslokontor.

Selskapet opplever sterk vekst og planlegger nå for videre ekspansjon i nye markeder. David skal ha ansvaret for etableringen av kontoret og sørge for at selskapet tiltrekker seg flere ansatte og riktige samarbeidspartnere.

– Jeg er svært glad for at David Wall har takket ja til stillingen som leder av Komponent Oslo. Hans brede kommersielle bakgrunn i krysningspunktet mellom teknologi og mennesker, samt erfaring fra produkt og tech-selskaper er verdifull for oss, sier Magnulf Pilskog, øverste leder for Komponent-gruppen, i en pressemelding.

David kommer fra stillingen som daglig leder for Norge og Sverige i det danske SaaS-selskapet SameSystem. Han har med seg erfaring fra både startup og scaleup-selskaper samt en rekke andre teknologiaktører.

- Helt siden første møte med Komponent har jeg følt at dette er folk jeg har lyst til å være på lag med. Det er en fantastisk reise de har gjort så langt, som jeg gleder meg å få være med på videre. Ambisjonen min for Komponent Oslo er å skape en gjeng med fine kollegaer og finne flere partnere og kunder som deler våre verdier og måte å jobbe på, sier David Wall.