PROBLEM: Samsung Galaxy Note 7 har blitt til et alvorlig problem for den koreanske elektronikkgiganten. (Skjermdump fra Youtube/Ariel Gonzalez)

Samsung pauser produksjonen av Galaxy Note 7

Flere rapporter om at også erstatningsenheter har tatt fyr.

Publisert Sist oppdatert

Produksjonsstansen av Samsungs problematiske phablet skal være besluttet i samarbeid med regulatorer for elektrisitet og sikkerhet i Sør-Korea, USA og Kina, melder den koreanske nyhetstjenesten Yonhap News Agency. De siterer en kilde hos en av Samsungs underleverandører.

— Dette tiltaket omfatter også en Samsung-fabrikk i Vietnam som er ansvarlig for globale leveranser (av Galaxy Note 7), la kilden til.

Stadig problemer

Samsung startet opp salget av Note 7 i Sør-Korea i august, men måtte kunngjøre en tilbakekalling av 2,5 millioner enheter i september etter at flere enheter hadde tatt fyr under lading.

Selskapet har deretter oppfordret kundene sine til å bytte ut produktene sine med nye erstatningsenheter, men nå har altså flere rapporter fra USA og Taiwan kommet om at også de nyeste enhetene har samme feil. Minst én person har havnet på sykehus som en følge av at produktet har antent.

To av de tre største mobiloperatørene i USA har bestemt seg for å slutte å selge og skifte ut dette produktet, melder New York Times.