BRANSJE:

M-Files-gründer og administrerende direktør Antti Nivala. (Foto: M-Files).
STERK: Glad for å bli kalt "Strong Performer" av Gartner, M-Files-gründer og administrerende direktør Antti Nivala. (Foto: M-Files)

Gartner Peer Insights 2024 kaller M-Files Strong Performer

Det er i kategorien Content Services Platforms hvor de får utnevnelsen sammen med Box og SER Group.

Publisert Sist oppdatert

M-Files er en av tre leverandører som oppnår Strong Performer-utmerkelsen, noe som krever at man må møte eller overgå gjennomsnittet i markedssegmentet Overall Experience (totalopplevelse), som inkluderer to underkategorier, nemlig: Capabilities (ferdighet) og Support/Delivery (støtte/levering) skriver M-files i en melding.

– Vi ser på anerkjennelsen som Strong Performer i Gartner Peer Insights-rapporten som en bekreftelse på rollen vi utspiller når det kommer til hvordan vår automatiseringsplattform transformerer fremtidens kunnskapsarbeid. M-Files endrer måten kunnskapsarbeidere opererer på - og gjør dem i stand til å fokusere på sin kjernekompetanse - i stedet for tidkrevende administrative oppgaver. Dette skiftet gir bedre resultater for virksomheter og bedre arbeidstilfredshet for kunnskapsarbeideren, sier Antti Nivala, grunnlegger og toppsjef i M-Files.

Automatiserer arbeidsprosesser

M-Files’ automatiseringsplattform for kunnskapsarbeid er designet for å forbedre forutsetningene for suksess blant teammedlemmene og drive effektivitet i sanntid. M-Files optimaliserer kunnskapsarbeiderens produktivitet ved å automatisere og strømlinjeforme kunnskapsintensive arbeidsprosesser, redusere kostnader, spare tid og minimere menneskelige feil.

«Voice of the Customer» er en rapport som inkorporerer Gartner Peer Insights sine anmeldelser og innsikt for beslutningstakere innen it. Dette helhetlige og sammenlignbare perspektivet, i kombinasjon med de individuelle og detaljerte anmeldelsene, utfyller Gartners ekspertundersøkelser og kan i mange tilfeller spille en nøkkelrolle i kjøpsprosessen, da det fokuserer på direkte peer-opplevelser ved implementering og drift av slike løsninger.

På markedet for innholdstjenesteplattformer har Gartner Peer Insights publisert 1085 anmeldelser og vurderinger i løpet av den siste 18-månedersperioden, som ble avsluttet 31. mars i år.

Last ned en gratis versjon av Gartner Peer Insights 'Voice of the Customer': Content Services Platforms-rapporten for 2024.