FINANSDIREKTØR: GlobalConnect/IP-Only har ansatt Henrik Schibler som ny Group Chief Financial Officer (CFO), eller finansdirektør, som det heter på norsk.(Foto: GlobalConnect/IP-Only)
FINANSDIREKTØR: GlobalConnect/IP-Only har ansatt Henrik Schibler som ny Group Chief Financial Officer (CFO), eller finansdirektør, som det heter på norsk.(Foto: GlobalConnect/IP-Only)

Henrik Schibler blir finansdirektør i GlobalConnect/IP-Only

Starter i sin nye stilling i august.

Publisert Sist oppdatert

Henrik Schibler går fra ISS til GlobalConnect/IP-Only.

Schibler har hatt en rekke nøkkelposisjoner i ISS  før han ble finansdirektør i Evry. Der var han i fire år, før han vendte tilbake til sin nåværende stilling som European Chief Operating Officer i ISS.

Schibler, som har en Master of Science i økonomi og administrasjon (MBA) fra Copenhagen Business School, starter i sin nye stilling som finansdirektør i GlobalConnect/IP-Only i august. 

– Jeg er glad for å ønske Henrik velkommen til vårt team. Han besitter mange av de avgjørende kvaliteter som jeg verdsetter hos en strategisk og forretningsorientert finansdirektør. Når GlobalConnect/IP-Only fortsetter veksten hva gjelder både utvikling og leveranse av produkter og tjenester til kunder i hele Nord-Europa, vil Henriks bidrag spille en nøkkelrolle, sier Martin Lippert, konsernsjef i GlobalConnect/IP-Only, i en pressemelding fra selskapet.

Fusjon

GlobalConnect/IP-Only er et teknologi- og telekommunikasjonsselskap. Det var i begynnelsen av 2020 at GlobalConnect (tidligere Broadnet i Norge og GlobalConnect i Danmark/Tyskland) fusjonerte med svenske IP-Only.

– Jeg gleder meg til å bli en del av GlobalConnect/IP-Only, spesielt med tanke på den spennende tiden konsernet er inne i med ny strategi og integrasjon mellom GlobalConnect og IP-Only. Jeg ser virkelig frem til å få bidra til virksomhetens fremtidige suksess, sier Henrik Schibler. 

Schibler avløser Jacob Kjær, som har vært i selskapet siden 2014. Etter seks år med en rekke oppkjøp og sterke resultater, har Jacob Kjær besluttet å forlate selskapet for å søke nye utfordringer utenfor organisasjonen, heter det i meldingen.