GO: TomToms GO Mobile-app nå også for IOS. (Foto: TomTom)

TomTom med gratis-navigasjon

TomTom GO Mobile kommer til Iphone. 75 km gratis hver måned.

Publisert Sist oppdatert

TomTom GO Mobile, tilgjengelig for Android siden i fjor, har kommet til iOS. Appen har samme brukergrensesnitt som den frittstående GO-serien. 

Hvorfor bruke en navigasjons-app når du får samme funksjonalitet med IOS’ innebygde kartløsning, eller kan bruke Googles?

TomTom har lang erfaring med navigasjonsløsninger for bil og sykkel, og satser på at dette gir et konkurransefortrinn. Live trafikkmeldinger, gode kart og stemmer, fotoboksvarsling samt avansert rutesøk tilbys - og er vel også det man forventer seg av en GPS-løsning for navigasjon i våre dager.

Også 3D-visning av bygninger finnes, og dette tilbudet varierer formodentlig avhengig av sted. Det samme gjelder fil-henvisning.

Det er også søkemuligheter for POI samt navigasjon til kopiert adresse, men waypoint savnes – eller kontaktlistenavigasjon, men TomTom lover at dette skal komme i fremtiden. 

Offline

TomTom GO Mobile har også et annet fortrinn: Nedlastbare kart for over 150 land verden over slik at det ikke påløper utgifter knyttet til datatrafikk. Vanligvis tar selskapene seg godt betalt for denne funksjonen, men TomTom er så sikre på at du liker produktet at de lar deg bruke appen gratis i 75 km her måned.

Liker du det du ser (og hører) kan du oppgradere med in app-kjøp til fullversjon (velg mellom ettårig- eller treårs-abonnement).  

Du finner TomTom GO Mobile gratis i App Store her. Har norsk brukergrensesnitt. Via TomTom