GIR SEG IKKE: Sony-hackerne truer alle som ønsker å se filmen «The Interview» på kino. (Skjermdump: The Verge)
GIR SEG IKKE: Sony-hackerne truer alle som ønsker å se filmen «The Interview» på kino. (Skjermdump: The Verge)

Sony-hackere truer kinopublikum

Hackerne som hevder å fortsette trusselen mot Sony frem til filmselskapet går konkurs, har nå sendt ut en beskjed hvor de advarer alle som ønsker å se filmen "The Interview" på kino. 

Publisert Sist oppdatert

Den vonde vinteren fortsetter for Sony Pictures. 

​​Hackerne bak Sony-trusselen, har nå skrevet en beskjed hvor de truer kinopublikumet til den kommende filmen The Interview. Dette melder The Verge. 

I en beskjed som er signert Guardians of Peace, står det at filmens publikum vil bli stilt overfor "en bitter skjebne". 

​Filmen The Interview, med Seth Rogen i hovedrollen, handler om en talkshow-vert som hyres av CIA for å ta livet av Nord-Koreas leder Kim Jong Un.

Beskjeden:

Advarsel

Vi vil definitivt vise dere, til alle tidspunkt, og på alle steder hvor filmen "The Interview" blir vist, inkludert premieren, hva slags bitter skjebne dere som søker underholdning i terror bør bli dømt til.

Snart vil hele verden se hvilken forferdelig film Sony Pictures Entertainment har laget.

Husk 11. september 2001.

Vi anbefaler deg å holde avstand til steder hvor filmen blir vist. 

(Om huset ditt er i nærheten, bør du forlate det.)

Uansett hva som kommer de neste dagene så er dette et resultat av grådigheten til Sony Pictures Entertainment.

Hele verden vil fordømme SONY.

Ingen tegn til handling

​​Amerikanske sikkerhetsbyrået etterforsker trusselen, men har så langt ikke sett noen reelle tegn på aktiv handling, sier amerikanske tjenestemenn.

I beskjeden er det også en link til data som tilsynelatende ser ut til å være e-post-arkivet til leder i Sony Pictures, Michael Lynton, ifølge nettsiden Recode.

Den 24. november gikk hackere til angrep på Sonys interne systemer og hevdet å ha fått tilgang til 100 terabyte med data, skriver NTB. 

I helgen ble de ansatte i Sony pictures truet med å få en "julegave" av  "Guardians of Peace", der gruppen skriver i en melding at gaven vil være en større mengde data, og at det vil sette Sony Pictures inn i den verste tilstand."

"The Guardians og Peace" skal også, ifølge The Verge, ha meldt fra om at «jo raskere Sony Pictures går med på våre krav, jo bedre» og at de truer med å fortsette frem til Sony Pictures går konkurs.