FORNØYD: Magne Solberg, administrerende direktør i Iver Norge gleder seg til å fortsette samarbeidet med Høyskolen Kristiania.
FORNØYD: Magne Solberg, administrerende direktør i Iver Norge gleder seg til å fortsette samarbeidet med Høyskolen Kristiania.

Skal drive nettverk for 18.000 studenter

Iver får ansvaret for drift av alle lokasjoner til Høyskolen i Kristiania.

Publisert

Selskapet har jobbet med skolen i flere år, og har nå fått en ny avtale på plass der Iver får ansvaret for arkitektur, sikkerhet, drift og monitorering på WAN, LAN og WiFi.

– For Høyskolen Kristiania er det viktig å ha en partner som kan levere større prosjekter og som er i stand til å snu seg raskt ved behov. Vi trenger en partner som sammen med oss kan bygge og skalere vår infrastruktur på en sikker og smidig måte. Etter 1,5 års tett samarbeid har Iver vist evne til å forstå våre behov og leverer med kvalitet. Vi har derfor stor tillit til deres kompetanse og leveranser fremover, sier Dan Jönsson, Avdelingsleder IT-Drift, Høyskolen Kristiania.

Høyskolen Kristiania er i vekst med over 18.000 studenter og 800 ansatte. Målet med det inngåtte samarbeidet er å sikre Høyskolen en smidig og fleksibel plattform som skalerer. Økt digitalisering og bruk av nye tjenester både i undervisning og drift gir et økt behov både for kapasitet og krav til stabilitet.

– Det er med stor glede at vi har inngått samarbeidsavtale med Høyskolen Kristiania. Deres åpenhet og tilnærming til oss som leverandør har resultert i en sterk relasjon. Dette har vært med på å skape gjensidig tillit og et godt samarbeid. Høyskolen Kristiania er en fremoverlent kunde med et fokus på å imøtekomme deres studenter og ansattes krav og forventninger. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet med Høyskolen Kristiania, sier Magne Solberg, administrerende direktør i Iver Norge.