IKT-NORGE: Rats avsluttet Råkkit 2016.
IKT-NORGE: Rats avsluttet Råkkit 2016.

It-bransjen rocker

Etter foredrag og diskusjoner på dagtid, ble IKT-Norges årskonferanse avsluttet med fem av bransjens interne band på Gamla i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Råkkit, som konserten heter, ble holdt for tredje gang. Showet ble åpnet av IKT-Norges allestedsnæværende Torgeir Waterhouse og Heidi Austlid, sjefen sjøl. Her skulle det slappes av og ristes løs etter en lang og seriøs dag.

Første band ut var Cap Geminis Pocket Rocket som dro i gang med Raga Rockers' knallharde Slakt. Også kjent for strofen "Vi skal bombes tilbake til steinalderen". Høy lyd og ditto stemning.

Dette er ikke en konsertanmeldelse, men det bemerkes fra journalistens side at nivået på bransjebandene blir stadig bedre.

Etter første drikkepause fulgte Making Waves' Internals. Deretter Bekk band fra, ja nettopp. Med direktør Olav Folkestad på gitar. Sopra Steria stilte med Kjells Angels. Selve Kjell, altså direktør Rusti var dog ikke å se. Avslutningen sto IKT-Norges band Rats for til jubel fra salen.

CAP GEMINI: Pocket Rocket dro i gang Råkkit 2016.
CAP GEMINI: Pocket Rocket dro i gang Råkkit 2016.

Heidi Austlid var godt fornøyd med et arrangement som hun mener bidrar til å bringe flere fra bransjen i kontakt med hverandre.

Fornøyd var også prosjektleder i IKT-Norge, Thea Rode. Hun kunne fortelle at det var kommet 164 publikummere inn døra. Det er visst rekord.

Alt i alt en morsom og underholdende kveld. Det skal dog bemerkes at i forhold til deltakerne på selve konferansen, holdt konsertpublikum en betydelig lavere gjennomsnittsalder.