SKRIV OVERALT: Logitech Keys-to-Go er lite, lett og fleksibelt, og kan brukes så å si overalt.

iOS-tastatur for folk på farten

TEST: Fabelaktig, fjærlett og ultraportabelt tastatur for iPhone, iPad og Apple TV.

Publisert Sist oppdatert

Stol på Logitech. Nesten uansett hva du trenger av tastaturer, finner du noe. Noen ganger er det i utkanten av blinken, men med Keys-to-Go ble det innertier.

La oss begynne med en avgrensning: Keys-To-Go er ikke et fullskala-tastatur.

Utrolig lett

Med det ut av veien kan vi heller fokusere på hva KTG er: Utrolig lett, til å begynne med. Tanken med dette tastaturet er at det er et eksternt tastatur som ikke er en del av et etui eller en case.

TASTENE: Slik ser Logitech Keys-to-Go ut under skallet.

I tillegg er det helt frittstående og universelt anvendbart både for en iPad, en iPhone eller Apple TV takket være trådløs Bluetooth-forbindelse. Det kan også Bluetooth-forbindes mot en Mac, hvis man ønsker det.

Lett å ha med seg er det også, samtidig som det fremstår som holdbart og varig.

Mekanisk tastatur

Og selv om det ikke har individuelle taster «utenpå», er det fremdeles et mekanisk tastatur med travel, det vil si en reell følelse av en tangent som trykkes ned og som forteller deg at du har aktivert en tast.

Du vil neppe skrive din neste roman på dette tastaturet, dersom du ikke er veldig tålmodig eller ikke behersker touch-metoden til å begynne med.

Derimot fungerer det utmerket til lettere, casual bruk. Perfekt til å styre Apple TV fra sofaen, eller til å skrive epost og blogginnlegg fra parkbenken.

Du blir mer produktiv

Men for å fremskynde skriveprosessen har KTG faktisk et veldig produktivt bidrag i form av iOS-hurtigtaster for blant annet redigeringsfunksjoner. Disse øker produktiviteten enormt og gjør aktiv tekstredigering til et helt reelt scenario på en iPad.

FRITTSTÅENDE: Logitech Keys-to-Go er et frittstående tastatur og er ikke en del av et etui.

Tangentene er beskyttet av et trekk som Logitech kaller Fabric Skin, med en fin tekstil-følelse. Overflaten er til en viss grad vannavstøtende, og gir altså en viss beskyttelse mot et veltet glass på salongbordet. Flere fine fargevalg er det også.

Tastaturet har innebygget oppladbart batteri som loves å vare i tre måneder. Selv om vi ikke kan vise til så lang prøveperiode, kan vi bekrefte at det vil gå lang tid mellom hver gang det er behov for å koble til usb-ledningen for å friske opp strømforsyningen.

Prisen for Logitech Keys-To-Go er 699 kroner.

Sjekk ut en promo-video nedenfor.