OLLO: Tre nye pakker med ekstra optikk for iPhone 7 foto-antusiaster (Foto: Olloclip)

iPhone 7-fotografering for viderekomne

Olloclip lanserer tre nye objektivpakker for seneste iPhone-modell.

Publisert Sist oppdatert

Kameraet i nye iPhone 7 er utvilsomt ett av de store salgsargumentene, og det med god grunn. Men er du seriøs, kan du ta det ett skritt lengre...

Olloclip er ingen nykommer på markedet for iPhone-tilbehør, og har lenge laget ekstra optikk for iPhoneo i spesielle fatninger som settes utenpå telefonen, eventuelt i kombinasjon med et case.

Klips

Objektivene blir dermed tilsvarende det som en forsats gjør med tradisjonelle kameraer, ikke ulikt filtre. Det er fremdeles sensoren i selve telefonen som tar bildet, men de nye objektivene på utsiden gir noen ekstra muligheter. I praksis blir det som om en iPhone har utskiftbar objektiver.

Det første eksempel er makro-pakken til hundre euro. Dette er tre ulike objektivgrupper som gjør at man kan komme virkelig tett på motivet. De ekstra forstørresesgradene man kan oppnå er 7x, 14x og 21x.

Det finnes også en pakke til aktiv bruk, med pris på 150 euro. Her får man både et 2x tele-objektiv og en ultra-vidvinkel. Men husk på at den store iPhone 7 Plus faktisk har et innebygget teleobjektiv for optisk zoom.

Til slutt finnes det også en core-pakke til 120 euro. Her får man både en fisheye-linse (som gjør at du kan droppe selfie-pinnen), en 15x makro, og en super-vidvinkel. 

Alle pakkene er tilpasset både iPhone 7 og 7 Plus, er i farge sort, og er forventet leveringsklare i midten av november. Flere av Olloclip-produktene er også til salgs direkte fra Apple på nett. Jul, noen?

Det finnes også en egen case i klar plast som er beregnet til å virke knirkefritt sammen med linsene. Pris er 40 euro - les mer her.

Se en video nedenfor med eksempel på en slik linsepakke beregnet for iPhone 6.