FRAMTID: Highsoft ser fremover med ny daglig leder fra 1. juni. F.v. Torstein Skage (styreleder), Atle Sivertsen (ny daglig leder) og Torstein Hønsi (gründer av Highsoft AS). (Foto: Highsoft)

Blir ny daglig leder i Highsoft

Atle Sivertsen blir ny daglig leder i Highsoft fra 1.juni.

IT-selskapet Highsoft AS i Vik i Sogn har ansatt Atle Sivertsen som ny daglig leder. Sivertsen kommer fra stillingen som administrerende direktør i finansteknologiklyngen Finance Innovation. Sivertsen starter i stillingen 1. juni og har som mål å realisere det globale potensialet i Highsoft.

– Jeg overtar et solid selskap i god forfatning og vi har ambisiøse planer for fremtiden. Jeg ser frem til å jobbe med faglig flinke ansatte, kvalitetsmessig ledende produkter, en sterk merkevare og å utvikle Highsoft videre, sier Sivertsen i en pressemelding.

Gode lederegenskaper

Highsoft har gjennom sin 11-årige historie vokst fra én til 35 ansatte. Styreleder Torstein Skage uttaler at Sivertsen har en meget relevant bakgrunn, at han har gode lederegenskaper og ikke minst at han er sulten på å bygge videre på suksessen til Highsoft.

– Han har en svært interessant bakgrunn med kombinasjon av innovasjon og it samt ledelse og kommersialisering. Jeg er sikker på at vi har fått en strålende etterfølger til Grethe Hjetland som har ledet selskapet i 11 år, sier Skage.