MOT STRØMMEN: I Orange overtar Nordensjefen Simon Ranyard ansvaret for Storbritannia. (Pressefoto)
MOT STRØMMEN: I Orange overtar Nordensjefen Simon Ranyard ansvaret for Storbritannia. (Pressefoto)

Nordensjefen får utvidet rolle i Orange Business Services

Simon Ranyard har nylig blitt utnevnt til sjef for Storbritannia og Irland, i tillegg til sitt nåværende ansvar for å lede Orange Business Services sin virksomhet i Norden.

Ranyards rolle utvides som et direkte resultat av hans sterke lederevne og fremragende resultater i Norden, heter det i en melding fra selskapet. I tillegg vil Ranyard utnytte kompetanse og ressurser i de to regionene for å kunne gi multinasjonale kunder mer verdi.

Som ny sjef for Norden, Storbritannia og Irland vil Simon Ranyard være ansvarlig for veksten av virksomheten, samtidig som han skal bidra til at Orange Business Services oppfattes som en pålitelig digital transformasjonspartner for alle kunder. Ranyard vil også støtte en smidig integrasjon av virksomhetene som Orange Business Services nylig kjøpte i Norden, som Basefarm, og styrke relasjonene innenfor teknologiøkosystemet av partnere.

Simon Ranyard har over 20 års erfaring fra IT-bransjen. Etter å ha blitt ansatt av Orange i 2005, har Ranyard administrert noen av Oranges største kunder og bygget opp og administrert salgsteam med fokus på å tiltrekke nye virksomheter til kundeporteføljen.

– Jeg er veldig glad for å kunne legge Storbritannia og Irland til mitt eksisterende ansvarsområde i Norden, sier Ranyard i meldingen.

– Jeg ser frem til å bygge videre på suksessene vi har oppnådd, fortsette å utvikle teamets drivkraft og fremtidsrettet tenkning og tilby kunder og samarbeidspartnere digitale tjenester som skaper positive resultater for dem i hele regionen.