NY SJEF: Marius Vetter blir ny norgessjef i SAP.

Ny toppleder i SAP Norge

De to norske SAP- lederne Stefano Holguin og Marius Vetter, får nye nøkkelroller fra 1. april

SAP Norge stokker om på toppledelsen. Dagens norgessjef Stefano Holguin tar over som Nordic & Baltic Head of Customer Office fra 1. april. Marius Vetter tar over som norgessjef og blir medlem av den nordiske ledergruppen i SAP.

Stefano Holguin startet i SAP i 2015 som Nordic Head of Innovation og ble utnevnt til norgessjef i 2016. Marius Vetter har vært i SAP siden 2014 og innehar nå stillingen som leder av Nordics Commercial Sales Organization i Barcelona. Tidligere var han Senior General Business Sales Executive med ansvar på tvers av bransjer i Norge.

– Etter å ha jobbet med det Nordiske markedet de siste årene ser jeg frem til å komme hjem til Norge med hovedfokus på å styrke veksten av SAP Norge. Dette ved å skape ytterligere verdi for våre kunder med vår ledende skybaserte løsningsportefølje, og ikke minst vårt unike S/4 konsept, Rise with SAP, sier Marius Vetter.

Ifølge en pressemelding fra selskapet er Customer Office en ny og viktig rolle i SAP Norden & Baltikum som skal sikre en vellykket prosess gjennom hele kundens livssyklus. Stefano Holguin skal lede et team av strategiske rådgivere for kundenes eksekutive transformasjonsteam. Fokus skal være på å hjelpe kunder med å ta i bruk hele SAPs portefølje, samt være ansvarlig kundetilfredshet og sikre kundens verdi i sine SAP-investeringer.

– Etter å ha vært involvert i mange forskjellige prosesser med våre kunder gjennom årene, hvor jeg også har sett problemene de møter, får jeg nå muligheten til å kontinuerlig bidra til å løse deres utfordringer og gi de den aller beste servicen de fortjener, sier Stefano Holguin.