KONTRAKT: fra venstre: Jon Vegusdal i Unit4, Kjell Helge Theodorsen fra Evry, og Dagfinn Lande Kolstad i Evry.
KONTRAKT: fra venstre: Jon Vegusdal i Unit4, Kjell Helge Theodorsen fra Evry, og Dagfinn Lande Kolstad i Evry. 

EVRY og Unit4 samarbeider innen nytt produktsegment

Evry skal levere Unit4 reiseregningssystem til Statens Vegvesen. Kontrakten har en verdi på 9,8 millioner kroner over 5 år og representerer startskuddet for et utvidet samarbeid mellom Evry og Unit4.

Publisert Sist oppdatert

Statens Vegvesen har gått til anskaffelse av en ny løsning for å håndtere reiseregninger og utlegg. I konkurranse med flere andre leverandører, var det Evry som vant frem med løsningen Travel & Expenses fra Unit4.

Målet med ny løsning er blant annet å redusere kostnadene til forvaltning og drift av reiseregningssystem. Brukeropplevelsen, samt et intuitivt grensesnitt og funksjonalitet som dekker kundens omfattende regelverk for reiser, var også avgjørende for valget, heter det i en melding fra Unit4.

Utvidet partnerskap

Unit4 og Evry har i flere år samarbeidet om leveranser til offentlig sektor, og utvidet tidligere i år samarbeidet til å gjelde finanssektoren. Nå ekspanderes samarbeidet ytterligere til å inkludere leveranser av Unit4 Travel & Expenses og Unit4 Time Management. Evry vil også tilby drift og support av begge disse system fra sin tjenesteplattform.

– Enterprise Applications eller virksomhetssystem er en viktig del av Evrys virksomhet, der vi med over 300 ansatte representerer Norges ledende konsulentmiljø. Unit4 er et viktig satsningsområde for oss der vi forventer god vekst fremover, sier Dagfinn Lande Kolstad, direktør for Enterprise Applications i Evry.

– Vi er glade for å kunne inngå et samarbeid med Evry innen enda et markedssegment. For mange virksomheter tar reiseregninger mye tid samtidig som det ofte er et irritasjonsmoment for de ansatte. Med Unit4 Travel & Expenses levert av Evry, vil enda flere kunne motta enkle, brukervennlige og effektive løsninger for reiseregninger og –utlegg, både fra kontorplassen eller på farten via mobile enheter, sier nordisk partnerdirektør Finn Følling i Unit4.