iPad-tastaturet som alltid har strøm

Logitech lanserer solcelledrevet tastaturmappe til iPad.

Publisert Sist oppdatert

Hvis man skal jobbe seriøst med iPad, trenger man et skikkelig tastatur. Jo da, det går fint an å skrive med det virtuelle tastaturet, men det er ikke like effektiv som fysiske taster.

Logitech er blant de aller beste på tastaturer til Apples nettbrett. De byr på flere modeller som er både praktiske og behagelige å skrive på. Deres nyeste løsning ser ut til å fortsette i samme gate. Logitech Solar Keyboard Folio fungerer som både tastatur, stativ og omslag.

- Inntil to år batteritid

Selve tastaturet er basert på Bluetooth og kobles til via innstillingene på iPad-en. I motsetning til øvrige tastaturet fra Logitech er dette solcelledrevet, hvilket betyr at du ikke trenger å lade det via en pc eller strømadapter. Alt du trenger er en lyskilde, det være seg innedørs eller utendørs. Fullt oppladet varer batteriet i inntil to år, selv i mørke, hevder Logitech.

Solar Keyboard Folio er som nevnt også et omslag - mappe - for iPad-en, så da kan du fint ha det liggende i veska eller sekken uten å være redd for stygge riper på nettbrettet. I åpnet stilling fungerer omslaget også som stativ, og du kan sette det i to ulike posisjoner - den ene er ment for skriving og den andre er ment for underholdning. I sistnevnte posisjon er det fremdeles mulig å bruke funksjonstastene til å spille av, sette på pause og justere lyd. Kjekt!

Logitech Solar Keyboard Folio har en veiledende pris på 999 kroner og kommer i butikk i løpet av mai måned. Tastaturomslaget er tilpasset andre- og tredjegenerasjons iPad. Les mer her.

Omslaget til Solar Keyboard Folio er magnetisk, slik at iPad-en går inn og ut av dvale når du åpner og lukker det. (Foto: Logitech)