Årets norske Dell-partner

Move vant for fjerde år på rad.

Publisert Sist oppdatert

Move, leverandør av it-infrastruktur, er kåret til årets Dell-partner i Norge. Prisen ble delt ut av selveste Michael Dell under Dells partner-arrangement i Brussel denne måneden.

Det er fjerde året på rad Move mottar utmerkelsen.

I begrunnelsen heter det at Move har en vekst som ingen andre kan vise til på Dells løsninger i Norge, og det trekkes frem at selskapet har vunnet en rekke store kontrakter med Dell. Videre heter det at Move raskt tilpasser seg ny teknologi og har høyt fokus på strategisk samarbeid med Dell.

Move, som leverer løsninger til kunder over hele landet, har ifølge begrunnelsen også god kundeforståelse, team med sertifiseringer og høy kompetanse på Dell-løsninger for alle kundesegmenter.

Selskapet skal også være den av Dells partnere som vokser mest på datarom-løsninger.

Salgs- og markedsdirektør Even Brenden i Move mottok prisen på vegne av selskapet. Han forteller at Move setter er svært glade for å bli tildelt den gjeve prisen av sin kanskje viktigste partner.

- Vi satser på vår Dell-kompetanse og å levere gode kundeløsninger. Det er vi stolte av, og det skal vi fortsette med, sier Brenden i en melding.