MEDALJEHÅP: Henrik Kristoffersen er en av de norske alpinistene med gode medaljesjanser i det kommende alpin-vm. (Foto: Scanpix / Cornelius Poppe)

Du får 1 GB per medalje

Telenor vil feire VM-seier sammen med alle sine privatkunder.

Publisert Sist oppdatert

Telenor er hovedsponsor for alpinlandslaget, som skal i aksjon i VM i St. Moritz fra mandag 6. februar. Norge stiller i år med både mannlige og kvinnelige utøvere med medaljesjanser, og Telenor har nå kunngjort at alle privatkunder får noe ekstra å feire med norske utøvere på pallen.

Telenor har nemlig nå lovt at alle privatkunder får ekstra datakvoter tilsvarende 1 GB per medalje som de norske utøverne måtte vinne.

Etterspør data

I takt med en stadig økende bruk av tv, video og andre kapasitetskrevende tjenester over mobilnettet, spør kundene etter mer datakapasitet, forteller Bjørn Ivar Moen, leder for mobilvirksomheten i Telenor Norge i en pressemelding.

Kundene våre vil være på nett hvor enn de ferdes.

– Vi ser at kundene etterspør stadig mer datakapasitet. Kundene våre vil være på nett hvor enn de ferdes, og de vil ha tilgang på tv-tjenester utenfor den tradisjonelle fjernsynskroken hjemme. Sport er en tv-aktivitet som er spesielt knyttet til helger og kvelder. Vi vil som sponsor for alpinistene derfor påskjønne kundene våre med mer data slik at de får se tv-sendingene via nettbrett eller mobiltelfon, sier han.

Årets idrettssponsor

Telenor ble nylig kåret til årets idrettssponsor. En av grunnene til denne påskjønnelsen er at Telenor er tydelig på å støtte både topp- og breddeidrett. Rekruttering er en prioritet i sponsoraktiviteten.

– Uten bredde, ingen topper, sier sponsorsjef Petter Svendsen om Telenors sponsorstrategi. Derfor introduserte Telenor sammen med Aksel Lund Svindal i fjor Aksel-fondet, som gir midler til breddeaktiviteter og til enkeltpersoner som trenger støtte og oppmuntring for å komme tilbake i idretten. Denne kampanjen ble kåret til fjorårets beste innen sponsing.