PODCAST: Oleg Nesterov, Already On

PODCAST: Ukrainas it-industri og krig

Selv med russere som bomber landet holder ukrainerne it-systemer i hele verden i gang. Vi har snakket med kollega Oleg Nesterov, CTO i Already On, som bor og oppholder seg i Ukraina.

Publisert Sist oppdatert

Norge er av de mest digitaliserte landene i verden. Men vi hører ikke alltid så mye fra dem som sørger for denne utviklingen. Noen koder, noen jobber strategisk, noen leder og andre forsker.

I samarbeid med Already On står Computerworld bak Digitaliseringspådden. Her diskuterer våre fast verter Jens Christian Bang (Already On) og og Dag Rustad (Oracle) stort og smått om teknologi med inviterte gjester fra it-sektoren.

Selv med russere som bomber landet holder ukrainerne IT-systemer i hele verden i gang. Vi har snakket med kollega Oleg Nesterov, CTO i Already On som bor og oppholder seg i Ukraina. Nettstedet for å støtte Ukraina er https://www.fond.sumy.ua/

Du kan kan også spille av denne podcasten fra Spotify, Tunein, Apple Podcasts eller andre podcast-spillere. Hvis du lærte noe av denne episoden setter vi stor pris på at du går inn på Itunes og legger igjen en kommentar. Du kan også abonnere på podcasten i Spotify eller Itunes.