OPPDATERT: Fremdeles god, men ikke så mye nytt. (Foto: Ring)
OPPDATERT: Fremdeles god, men ikke så mye nytt. (Foto: Ring)

Oppdatert video-ringeklokke med enkelt oppsett

TEST: Ding dong.

Publisert Sist oppdatert

Vi har tidligere testet Rings ringeklokke med video og vært greit fornøyd, om enn noe usikre på personvernloven når du tross alt skal ta opptak av alt som skjer foran din egen ytterdør. Den siste versjonen av ringeklokken gir deg mulighet til å legge til såkalte Privacy-zones der ingenting blir tatt opp på video.

Ring Video Doorbell 3 er en oppdatert versjon av selskapets tidligere modeller, uten at man nødvendigvis ser eller merker store forskjeller mellom produktene. Utseendet er relativt likt, med en liten forandring i størrelse, og en forbedring i kamera-sensor gav oss ikke nevneverdige bedre resultater. Vi liker at det er mulig å endre soner foran kameraet til private, og en ny sensor lar deg også kun få advarsler om bevegelse først når noe er nærmere enn fire meter fra klokken.

Hund eller menneske

Vi testet også Rings metode for kun å varsle om mennesker og ikke dyr som passerer kameraet, men vår utmerkede test-Labrador registrerte som menneske to av fem ganger foran døren.  

Oppsettet, både fysisk og i app er såre enkelt, og vi hadde ingen problemer med å koble klokken til den eksisterende ringetrafoen. Det følger også med et oppladbart batteri som varer i rundt tre måneder, og Ring tilbyr også en egen løsning om du vil ha en trådløs mottaker som ringer inne.  

Ring Video Doorbell er en god løsning om du ønsker video ved døren, men om du allerede har en tidligere modell virker ikke Doorbell 3 å være verdt oppgraderingen.