Foto: Sonos
Foto: Sonos

Enklere Sonos Roam for utelivet

Sonos’ lette ute-høyttaler kommer i en ny lett-utgave.

Publisert

Sonos Roam SL er fremdeles lett, bærbar høyttaler som er klar for utendørsbruk, og finnes nå som en rimeligere variant. Sonos Roam finnes allerede på markedet til rundt to tusen kroner, mens SL-utgaven prises til 1799 kroner av Sonos selv.

Hva er forskjellen mellom Roam og Roam SL? Roam SL har ikke en mikrofon for å aktivere automatisk Trueplay-justering, styring og hjelp fra en stemmeassistent eller Lydbytte.

Takket være det oppladbare batteriet med lang levetid får du timesvis (ca. 10 timer fra et 18 Wh batteri) med lytteglede, utendørs. Lytt hjemme med Wi-Fi og styr lyden enkelt med Sonos-appen, og strøm via Bluetooth overalt ellers. Legg til flere Sonos-høyttalere rundt i hjemmet for lytting i flere rom. Alt fungerer sammen over Wi-Fi.

Sonos Roam er vanntett med rating IP67, har knappekontroller, og tåler fall. Sonos oppgir mer enn 10 timers batteritid. Ved siden av Wi-Fi kan det benyttes Bluetooth 5, i tillegg til støtte for Apple AirPlay 2.

Lades med den medfølgende USB-C- til USB-A-kabelen til en USB-strømadapter på minst 5 V / 1,5 A (7,5 W), slik som Sonos 10 W USB-strømadapter. Du kan også plassere høyttaleren på en hvilken som helst Qi-sertifisert lader eller Sonos Roam trådløs lader.

Kan forhåndsbestilles fra Sonos idag, med forventet leveringstid 15. mars. Vekten er 0,43 kg, og den kommer i sort og hvit versjon.

Via Sonos