Foto: Apple
Foto: Apple

Apples utvikler-app oppdatert

Klar for WWDC? Utviklere kan glede seg litt ekstra.

Publisert Sist oppdatert

Om en uker er vi endelig der igjen.

Apples utviklerkonferanse WWDC 2022 har kickoff. Kult for utviklere, og kult for alle oss andre også.

Hva er det som fenger med WWDC? For utviklere er det selvfølgelig alle nyhetene rundt Apples operativsystemer på alle plattformer. Ny funksjonalitet vi skal glede oss over et helt år fremover presenteres.

Sant skal sies: Noen ganger tar det også så lang tid før nyhetene er sluppet ut av sekken, men "nyere tids forskning" har vist at rullerende oppdateringer gir stødigere OS. Og det er bra.

Apple har en egen app for utviklere, og den er altså oppdatert i anledningen. Med for eksempel en senere nyvinning: SharePlay. Du kan dermed strømme og dele med venner og bekjente, og det hele starter med et FaceTime-anrop før du deler det hele.

I tillegg er nå langt mer innhold søkbart. Apple publiserer nå tekstingen til de ulike sesjoner som kringkastes, i tillegg til at kode-snutter kan søkes på. Som for eksempel om du trenger å vite mer om API'et (programmerings-grensesnittet) AsyncImage.

Du kan også bruke appen til å laste ned innhold fra ulike presentasjoner og liknende. Appen er tilgjengelig på både iOS, macOS og tvOS.

Via Apple

Download on the App Store