App-offensiv fra SAP

App-offensiv fra SAP

- Målgruppen er de aller fleste bedrifter, sier Peter Hensdal og lover en tidobling i antall applikasjoner innen sommeren.

SAP henvender seg til et bredt kundesegment med sin storsatsning på mobile løsninger.

Variasjon

- Målgruppen er de aller fleste bedrifter, siden det blir stor variasjon i applikasjonene. Vi åpner for hele systemet, slik at ingen blir stående utenfor, sier Peter Hensdal, Nordic Mobility Advisor i SAP.

SAP har lansert flere apper, som blant annet integrerer forretningsmessige kjernefunksjoner som økonomi, salg, CRM, lager og drift.

Neste sommer

- Vi har nå 28 applikasjoner tilgjengelig. Målet er å få opp mot 100 applikasjoner tilgjengelig til neste sommer, sier Hensdal til IT-Bransjen.

Applikasjonene innebærer alt fra konsulenters timeføring, registrering av reiseregninger med mobiltelefonens kamera til avanserte CRM-systemer.

Høye krav

- Vi utvikler brukervennlige applikasjoner som skal muliggjøre ansattes prosesser med anvendelige tjenester. Tilpasningen av alle appene har så langt drevet av forbrukersegmentet. Nå er disse opplært og stiller de samme kravene til brukervennligheten i virksomhetens apper. Det stiller naturlig nok skyhøye krav til oss, forklarer Hensdal.

Applikasjonene vil i første omgang bli lansert i SAP Store.