Microsoft-oppdateringer for iOS og Apple Watch

MICROSOFT: Âllo, âllo?

Microsoft-oppdateringer for iOS og Apple Watch

Outlook og Translator på håndleddet, Sway og Office for iOS oppdatert, og beta for ny versjon av Remote Desktop for Mac.

Det er et helt nytt Microsoft vi er vitne til som tjenesteyter, og drysset av lanseringer på tvers av plattformer fortsetter. En rekke nyheter og oppdateringer er aktuelle for både Mac, iOS og Apple Watch.

Microsoft Remote Desktop Preview app for Mac

Først ut er en åpen beta for Microsoft Remote Desktop Preview app for Mac, i kortform RDC. RDC for Mac er uansett gratis, og er fritt tilgjengelig i Mac AppStore.

Appen er en liten klient som åpner for fjernpålogging mot en Windows-maskin som er konfigurert for dette. Perfekt om jobben kjører Windows og du trenger å ta en siste finish fra Mac-en hjemme. Husk bare at det kan tenkes at du trenger et VPN-oppsett for å traversere bedriftens brannmur, så sjekk med IT-ansvarlig. 

Betaen er mer polert enn den stabile appen som er ute, men er ikke alltid like stødig. Du kan selv teste betaen her

Via Microsoft

Translator for iOS

For første gang er Microsoft Translator nå tilgjengelig også for iOS. Ikke bare det, appen støtter også Apple Watch. Du kan faktisk snakke til klokken, og få oversetting til 50 språk (fra engelsk). Du kan få oversettelsen både i tekst og som lyd. 

Microsoft Translator for iOS og Apple Watch finner du gratis på iTunes App Store her

Outlook for iOS

Også Microsofts Outlook for iOS er oppdatert, og også epost-klienten får litt Apple Watch-kjærlighet. For hva mer har du vel ønsket deg enn epost på håndleddet? Kjekt for raske overblikk på både meldinger og kalender-oppføringer. Et argument for å gå til sjefen og be om en Apple Watch på bedriftens regning for å bedre effektiviteten? Er Apple Watch den nye hjemme-PC?

Du kan laste ned Office for iOS og Apple Watch gratis fra iTunes AppStore her.

Via Microsoft

Office for iOS

Vi nevner også kort at Word, Excel og PowerPoint for iOS har blitt oppdatert til versjon 1.12. Nevneverdig er at alle de tre appene med sine filer nå er bedre integrert mot Outlook for iOS, slik at filer fra Office-appene nå faktisk kan redigeres direkte i Outlook for iOS. I tillegg kan Office-appene sende filer som Outlook-epostvedlegg direkte fra Office-appen. 

Du finner Microsoft Office for iOS-appene gratis på iTunes App Store her

Sway for iOS

For øvrig nevner vi også at Sway for iOS, en app for enkle grafiske presentasjoner, er oppdatert. Du finner Sway for iOS gratis her

 

Apple